14 Ιουν 2013

PLEASE STAND BY.Regular programming will resume shortly.



Μετά απο τρία χρόνια λιτότητας και  εκατοντάδων χιλιάδων λουκέτων σε επιχειρήσεις και απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ προσπαθούν απεγνωσμένα να μας πείσουν πως δεν έχουμε δημοκρατία επειδή έκλεισε προσωρινά το μαγαζί τους.
Αλλοι υποστηρίζουν πως ναι μεν θα έπρεπε να γινουν οι αλλαγές, αλλά με την ΕΡΤ ανοιχτή, γιατί αυτό ειναι δημοκρατία.
Δηλαδή να ανακοινώσει η κυβέρνηση τις αλλαγές και τις απολύσεις 2.500 υπεράριθμων της ΕΡΤ.Οι εργαζόμενοι (εκείνοι που πρίν λίγο καιρό έκαναν δυο μηνες απεργία για να αποκαταστήσουν 150 συμβασιουχους συναδέλφους τους) να κυρήξουν απεργία επ αόριστον.Κατά την διάρκεια της απεργίας οι μισθοί τους θα δίνονταν κανονικά (γιατί ξέρουν να βαφτιζονται "προσωπικό ασφαλείας") και στούς δέκτες μας θα βλέπαμε κάρτες με συνθήματα όπως "ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΡΤ" και άλλα τέτοια επαναστατικά τσιτάτα, κανοντας ετσι οι εργαζόμενοι προπαγάνδα με εργαλείο την ΕΡΤ..
Αυτό το σεναριο για κάποιους σημαίνει "ανοιχτή ΕΡΤ"..
Ο καιρός περνάει οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να κρεμάνε πανό με τον CHE και να τραγουδάνε Θεοδωράκη.
(Να θυμίσουμε πως ολο αυτό τον καιρό εμείς βλέπουμε μονο κάρτες με επαναστατικά τσιτάτα και στην καλύτερη περίπτωση ακούμε και το σαξόφωνο του Κατσαρού).
Οι δημοσιογράφοι ξέρουν πολυ καλά πως κάποια στιγμή η κυβέρνηση θα αναγακστεί να εκκνώσει το κτίριο της ΕΡΤ στέλνοντας τα ΜΑΤ.
Εκείνοι μαθημένοι να κάνουν προπαγάνδα κατα παραγγελία της εκάστοτε κυβέρνησης που τούς διόριζε αναξιοκρατικά τόσα χρόνια έχουν ετοιμάσει συνεργεία που θα μεταδίδουν εικονες με χαροκαμένους συναδέλφους τους να λυποθυμούν με καρούμπαλα απο τα ΜΑΤ και σπασμένες κάμερες.
Τότε βρίσκουν ευκαιρία οι εθνοπατέρες σαν τον Τσιπρα και τον Καμμένο να πάνε στο μέγαρο και να βάλουν μπροστά τα στηθη τους για να προστατέψουν τους δημοσιογράφους (με αντάλλαγμα ψήφους και ευνοϊκή μεταχείρηση στις εκλογές).Μαζί με αυτούς εμφανίζονται ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης που εχουν πάρει χαμπάρι πως θα έχουμε εκλογές για να σιγουρέψουν πως τα κόμματά τους θα μπούν στην βουλή.
Αυτό για κάποιους λοιπόν ειναι δημοκρατία.
Λυπάμαι που ζω σε μια χωρα όπου ανέκαθεν κουμάντο έκαναν συντεχνίες με πρώτη απ όλες εκείνη των δημοσιογράφων που σε συνεργασία με τους πολιτικούς έφεραν την χωρα στην κατάσταση που ειναι τωρα.
Δυστυχώς όμως δεν σας βγήκε το παραμύθι αυτη την φορά αγαπητοί μου δημοσιογράφοι.
Προσπαθείτε να μεταδόσετε πειρατικά την δική σας "δημοκρατία" απο την δική σας ΕΡΤ,αλλά ούτε αυτο σας βγαίνει.Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα στο κεφάλι του που δεν κάθεται να ψάξει να δεί το "ελεύθερο πειρατικό" σας πρόγραμμα όπου η Ελλη Στάη της διαπλοκής θα παριστάνει την Δαμανάκη στο Πολυτεχνείο.
Τα ζήσαμε ολα αυτά τα πληρώσαμε ακριβά και δεν θέλουμε να το ξανδούμε το εργο.
Μέχρι να καθαρίσει λοιπόν τα μαγαζάκι σας απο όλους εκείνους που μπήκαν απο τα παράθυρα και εκτελούσαν τοσα χρόνια τις εντολές των πολιτικών εμείς μια χαρά θα ενημερωνόμαστε απο το διαδίκτυο και θα βλεπουμε στα ιδιωτικά κανάλια μπάλα και ντοκυμαντέρ (την ενημερωση απο την τηλεόραση με τηλεπαράθυρα και στημένα δελτία ειδήσεων όπως ηταν και το δικό σας τα αφηνουμε για τους κουτούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε λάσπη: