11 Ιουν 2013

Μέχρι κάθε μέρα να είναι γιορτή.





Λογικό ήταν να εμφανιστούν και οι επικριτές του Gay Parade.
Ετσι συμβαίνει με ολα τα θέματα ειδικά στην Ελλάδα όπου ενα πάρα πολυ μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας ζεί αποκλειστικά απο το να επικρίνει τούς άλλους.
Δεν θα ασχοληθούμε βέβαια με το παπαδαριό το οποίο λόγω λοβοτομής επικρίνει απο γεννησιμιού του τούς πάντες και τα πάντα.
Για αυτούς αν γαμάς πρίν παντρευτείς ή αν γαμάς χωρις να έχεις σκοπό να κάνεις παιδιά είσαι κατακριτέος πόσο μάλλον αν αγαπάς εναν ομόφυλό σου και γουστάρεις να κοιμάσαι μαζί του.
Και φυσικά δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός πως το παπαδαριό στα μοναστηρια στην καλύτερη περίπτωση μαλακίζεται ενω ο κανόνας ειναι να χουφτώνουν  ένας τον άλλον ενίοτε πέφτοντας στα τέσσερα.
Ούτε θα ασχοληθούμε με όσους είναι ομοφυλόφυλοι, αλλά το κρύβουν  ακόμα και απο τον σύντροφό τους...
Ούτε με ατομα σαν τον Πολύδωρα που αυτοαναγορεύεται σαν πρότυπο πατέρα.
Την κάθε τραγουδιάρα που παντρεύεται τον ματσωμένο μεγαλογιατρό για να κάνει ενα παιδί, να χωρίσει και μετά να βγαίνει να πουλάει στα ΜΜΕ πόσο καλή μάνα είναι βγάζοντας φωτό με το παιδί στις διακοπές στην Μύκονο και απο πίσω απο τον φακό να περιμένουν 2 νταντάδες.
Την κάθε ντίβα και mucho αρσενικό που περπατάνε μπροστά τον κόσμο χέρι-χέρι και όταν ειναι μόνοι τους φτυνουν ο ένας τον άλλον.

Το Gay Parade είναι πολύ μακρυά απο ολα αυτά.
Ειναι ενα χαστούκι στην υποκρισία και η απαίτηση να έχεις δικαίωμα να είσαι διαφορετικός και να διαλέγεις να ζείς διαφορετικά απο τούς άλλους.
Δεν αφορά μόνο τούς ομοφυλόφιλους.
Πρός το παρόν κάθε μέρα απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ απο τις εφημερίδες, την τηλεόραση, τα περιοδικά παρελαύνουν φάτσες που θέλουν να μας πλασάρουν σαν πρότυπα και στούς οποίους θέλουν με το ζόρι να μοιάσουμε ενω στην ουσία πρόκειται για δυστυχισμένα ανθρωπάκια.
Κατά τα άλλα κάποιους τούς πείραξε που μια ημέρα τον χρόνο για λίγες ωρες κάποιοι που αποφάσισαν να ζήσουν διαφορετικά απο αυτούς βγήκαν στον δρόμο σαν πολύχρωμο ποτάμι μέσα στο γκρίζο και το μαύρο της ψεύτικης και "καθώς πρέπει" καθημερινότητας.
10.000 άτομα δεν είναι λίγα αν σκεφτείς πως τα κόμματα με μεγάλη δυσκολία στις διαδηλώσεις μαζεύουν μερικές εκατοντάδες μέχρι λίγες χιλιάδες διαδηλωτές..
Κάθε χρόνο το Gay Parade θα μεγαλώνει μέχρι καθε μέρα ολο τον χρόνο η ζωη μας να είναι γιορτή  και αυτό το τσίρκο ανώμαλων και υποκριτών που την έχουν κατακλύσει και παρελαύνει απο την τηλεόραση και τα ΜΜΕ να γίνει περιθώριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε λάσπη: