15 Μαΐ 2010

Aυτό είναι το φυτώριο του επόμενου αρχηγού της ΝΔ......

 Εύχομαι η Ντόρα να φτιάξει νέο κόμμα.Δεν είμαι νεοδημοκράτης,αλλά αυτά τα χάλια δεν τα θέλω ούτε για αντιπολίτευση...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=135299&cid=6

15 σχόλια:

  1. ΩΚΕΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟ ΚΟΜΙΣΙΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ? ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΟΥΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε 3:45 να υποθέσω οτι φωνάζεις που γράφεις με κεφαλαία..; :)
    Δεν ξέρω πως βρέθηκες εδω μέσα και με τίμησες με το σχόλιό σου,αλλά πληροφοριακά σου λέω πως εδω δεν μεταδίδουμε ειδήσεις.Είναι ενα προσωπικό blog στο οποίο σχολιάζω οτι μου αρέσει και φυσικά οτι δεν μου αρέσει..
    Συγκεκριμένα αυτή την είδηση δεν μπορούσα να την σχολιάσω στην σελίδα που ήταν ανεβασμένη και το έκανα εδω.
    Αν δεν σου αρέσει το "φαγητό" μας μπορείς να την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια για Goodies η Mc Donalds..
    Τα σέβη μου.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αν δεν πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης για τους ανθρώπους που περιφρονούμε, δεν πιστεύουμε σ'αυτήν καθoλου
    Avram Noam Chomsky,Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια βάλε φραγή αλλά μην τσιρίζεις και τι με στέλνεις σε ταχυφαγείο?Αφου ξέρεις οτι κυριακή στον τόπο μας{μωρια} τρώμε μακαρούνια με γκιόσα και σε παρακαλω οτι θέλεις γράψε αλλά για μητσοτακεικό κομένη είναι σα να μου βρίζεις οτι εχω και δεν εχω δεν τους πάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να μην σε εχω πάρει χαμπάρι;
    Κερνάω μακαρούνια βρε μπαγάσα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλύτερο σκάφος είναι του φίλου μου και έχει και τον Νο1 σεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eχει το καλύτερο σκάφος με τον καλύτερο σεφ,αλλά δεν έχει τον καλύτερο καπετάνιο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε ανώνυμε, το Μητσοτακέικο δεν το πας, και έχεις δίκιο. Αλλά πες μου ποιόν πας. Τον Αντωνάκη; Τον Γιωργάκη; τα 3Α (Αλέκα- Αλέκο- Αλέξη); Τον Κωστάκη (φτού, και έπλυνα τα δόντια μου πριν λίγο). ΠΟΙΟΝ????? Πες μου, να ξεστραβωθώ κι εγώ η ξανθιά!
    Υ.Γ. οκ, το ήξερα ότι κάτω από το αυλάκι δεν ξέρετε να τρώτε, αλλά γριά κατσίκα με μακαρόνια Κυριακάτικα; μπλιαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξανθούλα ενα ενα
    α}η γνώμη μου για τους πολιτικούς :Γιατί στην εξουσία έρχονται πάντοτε οι φαύλοι; (Αριστοφάνης, Εκκλησιάζουσες 174)
    Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.
    Ζώρζ Κλεμανσώ,1841-1929,Γάλλος Πρωθυπουργός
    οσο για το φαί η γριά κατσίκα δεν έχει χολιστερίνη τριγλυκερίδια κλπ ασε που κάνει 5εευρω το κιλό και με τόσα εμένα μου φαινεται
    σιρλουι στεικ βλεπεις μαζευω τα 225 για να παρω τον στυλο για την βλαχα μου αχ ρε τη φωτια μου άναψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ανώνυμε, η πολιτική είναι dirty job, but somebody 's got to do it! Το να την κράζουμε χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές είναι ανεύθυνο. Οφείλουμε να επιλέγουμε τον καλύτερο, κι αν δεν υπάρχει, να κάνουμε εμείς τον cowboy (ΗΩΣ 197~-σήμερα).
    Νέο παιδί είμαι. Δεν ανησυχώ για την χοληστερίνη. Κι αν θέλω φτηνό φαί, βράζω φακές. 1,5€ το σακουλάκι, που σε βγάζει 2 βδομάδες, αλλά γριά κατσίκα να την μαγειρεύεις και να μοσχομυρίζει αηδιαστικά, μόνο για δίαιτα την παίρνω.
    Την βλάχα να μην την αφήνεις να με διαβάζει χωρίς σχόλιο. Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανεύθυνο είναι να δέχεσαι την πολιτική που σου επιβάλλουν διοτι οπως είπε και ο Α. Καμύ Η δημοκρατία δεν είναι εξουσία της πλειοψηφίας, αλλά υπεράσπιση της μειοψηφίας και συμληρώνω εγω
    η κυβέρνηση μπορεί να διορίζεται από μια χούφτα διαπλεκομένων, αλλά εκλέγεται από την πλειοψηφία των ηλιθίων.Η καλύτερη κυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες κι οι άρχοντες στους νόμους.
    Σόλων αυτο πρεσβεύω και εγω.Οσο για τις διατροφικές συνήθειες σου με τις φακές ερωτηση κάνω μήπως είσαι θρησκόληπτη?Τα ήθη και τα έθιμα κάθε τόπου είναι διαφορετικά και το καλαμπουρι που έκανα με τον φίλο τον ωκέανο για διατροφικές συνήθειες προ 40 ετών και βάλε εαν δεν το καταλαβαίνεις μην εκνευρίζεσαι οσο για την αγαπημενη μου γυναίκα εχει τοσα πολλά καθημερινά και κάνει που δεν σε διαβάζει.
    ξανθούλα Λογικοί είναι αυτοί που προσπαθούν να προσαρμόσουν τον εαυτό τους στον κόσμο. Παράλογοι, αυτοί που προσπαθούν να προσαρμόσουν τον κόσμο στον εαυτό τους. Γι' αυτό, το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους παράλογουςκαι όπως είπε και ο Μπ Σω Τώρα χρειαζόμαστε τρελούς. Κοιτάξτε γύρω σας για να δείτε που μας οδήγησαν οι λογικοί.
    Τα σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε, ας τα πάρουμε ένα ένα.
    Εδώ και χρόνια παρακολουθώ τα πολιτικά δρώμενα, κυρίως τα παρασκήνια της πολιτικής (όσο μπορώ βέβαια). Βαφτιστήρι του Μητσοτάκη δεν είμαι για να τον υπερασπιστώ, αλλά όσο διαπλεκόμενος κι αν είναι (που είναι), προσπάθησε να κάνει σοβαρή πολιτική την τριετία που κυβέρνησε. Σήμερα δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ούτε ένας υποψήφιος που να το κάνει αυτό. Αν γνωρίζεις κάποιον, διαφώτισέ με, μπορεί κάτι παραπάνω να ξέρεις. Κι αν δεν υπάρχει, μήπως πρέπει να ασχοληθούμε όλοι εμείς έμπρακτα με τα κοινά; λέω εγώ τώρα... τουλάχιστον το βρίσκω πολύ πιο δημιουργικό από το να τους βρίζουμε όλη μέρα και να κλαιγόμαστε για την κατάντια μας.
    Χαχαχαχαχαχα, πολλά με έχουν πει κατά καιρούς, θρησκόληπτη όμως ποτέ, το άκουσα κι αυτό... Το πείραγμα πήγαινε προς τον φίλτατο Ωκεανό, άσχετο αν δεν τσίμπησε, διότι του έλεγα μια μέρα ότι κάτω από τα Τέμπη δεν ξέρουν να τρώνε κι αν θέλει μεζέδες καλούς πρέπει να ανηφορίσει. Δεν εκνευρίζομαι τόσο εύκολα φίλτατε, είμαι αρκετά αναίσθητη.
    Την συμβία σου αγαπητέ δεν την γνωρίζω, όπως δεν γνωρίζω κι εσένα. Τίποτα δεν μου έχει κάνει η γυναίκα, δεν έχω κάτι μαζί της. Την αποκάλεσα βλάχα για να το προσδιορίσω, μιας και εσύ αναφέρθηκες έτσι στο πρόσωπό της. Όχι ότι είναι ντροπή να είσαι βλάχα, ξέρω κάτι κορίτσαρους στη Θεσσαλία να τις βλέπεις και να σου έρχεται εγκεφαλικό.
    Δεν έχω πολύ μεγάλη σχέση με τη λογική αγαπητέ. Ακριβώς το ίδιο με τον Σω είπα στην αρχή, ότι πρέπει να κινητοποιηθούμε. Ή για να σου απαντήσω με έναν αγαπημένο μου στίχο "τον κόσμο εμείς θα φέρουμε στα μέτρα μας πριν να μας φέρει εκείνος στα δικά του" Τα ίδια λέμε τελικά; Γιατί τσαντίζεσαι τότε;
    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τωρα που διάβασα την ανταπάντηση κατανοώ τον Ωκεανό που είπε
    Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της.
    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι γκαντεμιά είναι αυτή..
    Είπα Μητσοτάκης και έγινε χαμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ανώνυμε, κανείς δεν πέθανε για εμένα. Συμπερασματικά τότε, μάλλον κανείς δεν θα μπορέσει να ζήσει και μαζί μου... :))
    Ωκεανέ, να προσέχεις τί λες! χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμπερασματικά συγνώμη διότι ξέχασα ότι και οι γυναίκες έχουν καμιά φορά δίκιο. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και τα χαλασμένα ρολόγια δείχνουν δυο φορές το εικοσιτετράωρο τη σωστή ώρα και να θυμίσω τι εχει πει ο ωκεανός και ο Ζίγκμουντ Φρόυντ, Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι: "τι θέλει μια γυναίκα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε λάσπη: