19 Μαΐ 2010

Χαζούλι..

Τώρα Γιωργάκη κατάλαβες πως οτι λάμπει δεν είναι χρυσός η μήπως θες να χάσεις καμμιά 100.000 ψηφοφόρους για να το εμπεδώσεις;Eδω που τα λέμε χαζούλι θα το πληρώσεις πολύ πιο ακριβά απο όσο νομίζεις το glamour ζευγαράκι που μας έβαλες για μόστρα στην κυβέρνηση.
                                                                           Σίγουρα η καϋμένη η κορασίδα αποκλείεται να ήξερε οτι ο αντρούκος της χρώσταγε 5,5 ψωροεκατομμύρια...
 Ηταν τόσο αφοσιωμένη στο κυβερνητικό της εργο που δεν είχε ιδέα..
Tώρα φάτα ετσι όπως τα έκανες.Γιατί αγαπητέ Γιωργάκη δεν έγινε τίποτα που παραιτήθηκε η κορασίδα.Αυτά είναι για γέλια.Ο κόσμος θα περιμένει ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ Ο ΤΟΛΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.

4 σχόλια:

  1. Ωκεανέ, ώρες ώρες απορώ μαζί σου... Πιστεύεις στ' αλήθεια ότι ο Τόλης θα σκάσει 5,5 εκατομμύρια; Αυτό να δω και τί άλλο! Κάτι θα γίνει, μα μια σύσταση ΕΔΕ για να αποφανθεί για την βουλευτική ασυλία της Αγγελικούλας, μα ένας διακανονισμός με τη ΔΟΥ που θα αναβάλλει για 50 χρόνια το θέμα και τρέχα λάβε παρά του μη υπάρχοντος, κάτι θα βρούμε. Είμαστε μανούλες σε αυτά άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει ο ΓΑΠ με την κορασίδα την ανήξερη που μάζεψε στο επιτελείο του.Οσο για τον Τόλη είναι μια δικαιολογία για να μην πληρώσω ΦΠΑ τώρα που θα βάψω ενα τρακάρισμα στο αυτοκινητό μου.
    Αν αυτό θέλουν αυτό θα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίνεις κρίνεις λές αλλά δεν θυμάσαι ότι η άντζελα πριν παντρευτεί έκανε παρέα με τον Γ Βαρδινογιάννη και το έγραφαν οι εφημερίδες
    πως να τα βάλει κανένας μαζί του οταν αυτός ουσιαστικά είναι ο προστάτης και κηδεμόνας της?
    Θα την ξαναδουμε μετα απο λίγο παλι σε υπουργείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν την ξαναδούμε σε υπουργείο θα πάρουν τα @@ μου στο ΠΑΣΟΚ που έτσι και αλλιώς θα τα πάρουν εάν δεν πληρώσει ο Τόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε λάσπη: