5 Μαΐ 2010

Ξεφτιλισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Προκλητικός ο τίτλος της ανάρτησης,αλλά δεν θα τον αναιρέσω.
Βαρέθηκα τόσα χρόνια να ακούω δημόσιους υπάλληλους να κλαίνε και να απαιτούν.
Η πλατεία Κλαυθμώνος ξέρουμε όλοι γιταί ονομάστηκε έτσι.Εκεί μαζεύονταν οι δημόσιοι υπάλληλοι και έκλαιγαν οταν ήθελαν να διεκδικήσουν κάτι.
Οι καιροί πέρασαν και τώρα έγιναν αξιοπρεπείς κυφήνες και βρήκαν άλλους τρόπους να εκβιάζουν τις κυβερνήσεις και εμάς τούς ίδιους.
Τώρα πιά σου αφήνουν τα σκουπίδια μέσα στην μούρη να βρωμίσει ο τόπος κ.λ.π.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131465&cid=4
Τώρα πια απλά δεν πάνε στην δουλειά τους.Ποιός θα τούς πεί κουβέντα;Είναι μόνιμοι βλέπετε..
Οι διεκδικήσεις τους ακόμα και τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι του τύπου: 
"πραγματικές αυξήσεις μέσα από νέο και δίκαιο μισθολόγιο, πλήρη, μόνιμη και ενιαία εργασία".
Oι δε υπάλληλοι της βουλής απεργούν γιατί τούς έκοψαν τον 15ο και 16ο μισθό........

 Ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει πλήρη,μόνιμη και ενιαία εργασία.
Εγω ξέρω οτι αν κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του παίρνει πόδι..
Δεν ξέρω κανέναν εργοδότη που θα ήθελε να πληρώνει κυφήνες που θα του έμπαιναν και στην μύτη κάνοντας τα αφεντικά μέσα στο ίδιο του το μαγαζί.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα.Γι αυτό φτάσαμε σε αυτό το σημείο.
Εκτός και εάν σημαίνει πιάνω μια καρέκλα στο δημόσιο και αντί να υπηρετώ τούς πολίτες και το κράτος,τούς κλέβω και τούς εκβιάζω....
Στην απεργία συμμετέχουμε ΟΧΙ για να υποστηρίξουμε τα αιτήματα της ΑΔΕΔΥ αλλά όλων των άλλων εργαζομένων και συνταξιούχων.

4 σχόλια:

  1. χαραμοφάηδες που φιλάνε κατουρημένες ποδιές
    και κάνουν τους καμπόσους στους πολίτες
    οχι δημόσιοι υπάλληλοι
    δημόσιοι αδηφάγοι
    ζήτουλες και λίγα γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σε αυτή την πορεία δεν πάω που να με χρυσώνεις. Όταν εγώ δούλευα 12 ώρες τη μέρα ανασφάλιστη με τρεις κι εξήντα, έμενα σε τρύπα και πάλι δεν έβγαινα, αυτοί έκαναν τσατ στο ίντερνετ 4 ώρες τη μέρα και μετά την κοπανούσαν για να μαγειρέψουν. Πολύ το χαίρομαι που θα την φάνε λίγο, αν και λύση θα ήταν να πετάξουν τους μισούς έξω να δουν πώς βγαίνει το ψωμάκι πριν ζητήσουν μαρμελάδα.
    Ποιός την οργανώνει; Η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ. Βρε άει από εδώ, ξανά τους ίδιους νταβατζήδες να έχω; Δεν θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!
    ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, (ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ....)
    ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ¨ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ¨ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ: "Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΟΥ....!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ αργά να ζητάς να ενωθούμε όπως λές και να αντιδράσουμε.Εχω μείνει πολλές φορές άνεργος και μάλιστα χωρίς επίδομα ανεργίας.Που ήταν τότε οι δημόσιοι υπάλληλοι;Οι άχρηστοι κυβερνώντες που λές δεν ήταν και τόσο άχρηστοι όταν έβαζαν σωρηδόν στο δημόσιο τα δικά τους παιδιά...Τότε δεν είδα κανέναν δημόσιο υπάλληλο να ανησυχήσει για το μέλλον της χώρας.
    Βεβαίως και θα αγωνιστώ ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης,αλλά μόνο για όσα θεωρώ άδικα.Τόσες δεκαετίες οι δημόσιοι υπάλληλοι απολάμβαναν πολλά προνόμια.Τώρα που υπάρχει ανάγκη θα πληρώσουν και αυτοί όπως πληρώναμε όλοι οι υπόλοιποι τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε λάσπη: