4 Μαρ 2010

Δημόσιοι υπάλληλοι

Λοιπόν θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Πρώτα πρώτα πρέπει να παραδεχτούμε οτι ο Γιωργάκης Παπανδρέου αποδείχτηκε οτι έχει πολύ μεγαλύτερα @@ απο τον προκάτοχό του χοντρούλη ο οποίος έβγαινε πολύ mucho και δεν έκανε απολύτως τίποτα.Οι της αντιπολίτευσης και δεί της αξιωματικής να βγάλουν τον σκασμό και να τούς θυμίσω οτι ακόμα και στα στερνά τους αυτό που έκαναν ήταν να βολέψουν ημετέρους φτιάχνοντας και σώμα αγροφυλακής....τρομάρα τους.
Για να προλάβω τυχόν σχόλια σας λέω οτι δεν είμαι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ,αλλά την επόμενη φορά μάλλον θα τούς ψηφίσω και ο λόγος είναι οτι επιτέλους βρέθηκε κάποιος που είχε τα @@ να τα βάλει με τούς δημόσιους υπάλληλους!
Το σημαντικό δεν είναι οτι έκοψε τον μισθό όλων αυτών των άσχετων που το μόνο που ήξεραν είναι να παίρνουν επιδόματα π.χ γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών(χωρίς να ξέρουν να στείλουν ούτε ενα e-mail),αλλά οτι έκανε την μεγάλη αρχή για να αντιστραφεί το κατεστημένο οτι ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ ΚΟΜMΑΤΟΣΚΥΛΟ που τόσα χρόνια είχε ύφος 100 καρδιναλίων που ήταν στο δημόσιο και θεωρούσε αποτυχημένους όσους εργάζονταν στόν ιδιωτικό τομέα.
Και δεν φτάνει που τούς πληρώναμε,τούς λαδώναμε για να κάνουν την δουλειά τους!

Προσωπικά περιμένω και την άρση της μονιμότητας(τότε ορκίζομαι οτι θα ψηφίζω ΠΑΣΟΚ μια ζωή).
Το ΠΑΣΟΚ εχει κάνει άπειρες μαλακίες,αλλά αυτή την φορά τούς βγάζω το καπέλο.

Υ.Γ
Οσο για τον ιδιωτικό τομέα ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ηδη πληρώνει τα σπασμένα με την αύξηση του ΦΠΑ.Οσοι είναι στόν ιδιωτικό τομέα ανησυχούν για το ΕΑΝ θα έχουν να φάνε αύριο και οχι για το ΠΟΣΟ θα φάνε.

1 σχόλιο:

  1. Πες τα χρυσόστομε! Εγώ θέλω να παγώσουν οι τιμημένες οι πρσλήψεις του δημοσίου για 10 χρόνια, και όπου υπάρχει έλλειψη υπαλλήλων να μεταταγούν από άλλες υπηρεσίες που περισσεύουν κοπρόσκυλα! Κι εκεί που είναι, άχρηστοι είναι οι περισσότεροι. Ας εκπαιδευτούν να κάνουν κάτι επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε λάσπη: