3 Νοε 2013

Mucho.

Οταν ανήκεις σε ομάδα που η βια είναι βασικό μέρος της Ιδεολογίας της τότε αυτομάτως έχεις διαλέξει εναν δρόμο γεμάτο με λακούβες στίς οποίες κινδυνεύεις να πέσεις μέσα.
Οταν υιοθετείς το στυλ του Mucho ξεφτιλίζοντας ανυπεράσπιστους ανθρώπους θα πρέπει να περιμένεις αντίδραση.Πάντα βρίσκεται κάποιος πιο ανεγκέφαλος που θα νομίζει πως ειναι πιο Mucho απο εσένα.
Επειδή όμως το κοινό χαρακτηριστικό σε όσους παριστάνουν τους Mucho ειναι πως ειναι ανεγκέφαλοι τότε το πόσο σκληρός ειναι αυτός που έχεις απεναντί σου το καταλαβαίνεις μονο όταν βρεθείς πυροβολημένος η αν είσαι τυχερός να έχεις μερικά σπασμένα κόκκαλα μετά απο ενα γερό ξύλο.
Μπορεί να δείρεις και εσυ κάποιον ακόμα και να σκοτώσεις, αλλά το τέλος σου θα ειναι πάντα το ίδιο.
Εχει τούς νόμους της αυτη η ιστορία δεν σε σώνει η μαγκιά.


Οταν απειλείς πως "Σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις νεκρούς" τότε αυτομάτως οπλίζεις το χέρι ενός ανεγκέφαλου ομοϊδεάτη σου, αλλά γίνεσαι και εσυ υποψήφιος στόχος κάποιου άλλου που έχει τα ίδια σκατά στο μυαλό σαν το δικό σου.
Οταν μετά απο την δολοφονία ενός ανθρώπου πρίν κάν στεγνώσει το αίμα του τρέχεις σαν εκπρόσωπος ενός κόμματος να πείς πως δεν έχει καμμία σχέση με την δολοφονία αυτομάτως οπλίζεις το χέρι του επόμενου δολοφόνου.
Οταν με τον πιο επίσημο τρόπο ο αρχηγός ενός κόμματος διαμηνύει πως ειναι "Εναντίον όλων" είναι άτιμο να κατηγορείς συγκεριμένα  κάποιον πρίν στεγνώσει το αίμα των νεκρών γιατί εκτός απο το οτι ακυρώνεις το ιδιο το έργο της δικαιοσύνης εκμεταλεύεσαι πολιτικά των θάνατο των μελών του κόμματός σου.
Οταν μετά απο ολα αυτά παριστάνεις πως δεν είσαι εσυ ο Ηθικός αυτουργός και ενοχοποιείς άλλους και συγχρόνως παριστάνεις τον "Ειρηνοποιό" είσαι δυο φορές υποκριτής.
Οταν πλαστογραφείς και αρνείσαι την ιστορία γίνεσαι και επικίνδυνος.
Ο Φασισμός είναι ενα συνονθύλευμα  μίσους, ημιμάθειας, ρατσισμού και φανατισμού που ειναι εναντίον όλων.
Στην Ελλάδα ολα αυτά δεν τα έχουμε ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε λάσπη: