18 Αυγ 2012

Υδρα: τo νησί με τους ψευτόμαγκες

Στην χώρα της χρεοκοπίας, των αυτοκτονιών και των συνταξιούχων που πεινούν κάποιοι Ελληναράδες συνεχίζουν να μας δείχνουν τα δόντια τους, και να μας φοβερίζουν παριστάνοντας τους τσαμπουκάδες και καταλύοντας κάθε έννοια νόμου και τάξης.
Στην γραφική ΥΔΡΑ λοιπόν οι βολεμένοι που τόσα χρόνια έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν περιουσίες ολόκληρες πάνω στην πλάτη μας χωρίς να κόβουν ούτε μια απόδειξη συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ για να αποτρέψουν την μεταφορά στον Πειραιά καταστηματάρχη που συνελήφει να μην κόβει αποδείξεις.
Επειδή η σύλληψη έγινε Παρασκευή και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ, οι ψευτόμαγκες ΥΔΡΑΙΟΙ έκοψαν το νερό και το ρεύμα στο αστυνομικό τμήμα...
Επιτέθηκαν μάλιστα και στο πλήρωμα του Flying Cat το οποίο θα μετέφερε τον παραβάτη φοροφυγά στον Πειραιά...
Χρειάστηκε μάλιστα να έρθει πλοίο του λιμενικού με ενισχύσεις απο ΜΑΤ για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον φοροφυγά στον πειραιά..
Φαντάζομαι πως αργότερα τα κουτσαβάκια-Υδραίοι θα βγούν (κρυμένοι πίσω απο τις πλάτες κάποιων τοπικών αρχόντων) και θα κλαψουρίζουν πως τάχα δεν είναι όλοι ίδιοι...
Ολοι αυτοί ζουν ακόμα βολεμένοι στο παλιό σύστημα.
Αυτό που θέλει το χωριό τους να είναι το επίκεντρο του κόσμου στο οποίο βέβαια δεν θα εφαρμόζονται οι νόμοι επειδή ετσι απλά γουστάρουν εκείνοι.
Γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους μάγκες και νταήδες που μπορούν να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια ολόκληρη την Ελλάδα.
Για αυτό άλλωστε τον λόγο ολοι αυτοί οι ψευτόμαγκες οταν μιλούν για πατρίδα δεν εννοούν την Ελλάδα, αλλά την ΥΔΡΑ και την κάθε ΥΔΡΑ.
Ετσι η Ελλάδα γέμισε "ΥΔΡΕΣ" με ψευτόμαγκες.
Εμείς όμως γουστάρουμε μια πατρίδα και την λένε Ελλάδα!
Στούς Ελληναράδες που συνεχίζουν να μας προκαλούν και να μας ρεζιλεύουν και οι οποίοι οδήγησαν την χώρα μας στα σημερινά της χάλια εμείς απαντάμε με ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ!
Υπάρχουν τόσα όμορφα μέρη να πάμε διακοπές, δεν θα μας πειράξει αν δεν πάμε στην πατρίδα τους..
Να μην σχολιάσουμε τις τιμές που έχουν στην Υδρα..
Δεν εχουμε ανάγκη τους κάφρους που ζούν ακόμα στην εποχή της ψευτομαγκιάς και της αρπαχτής!

ΥΓ.
(Ανεκδοτάκι για να πάνε κάτω τα φαρμάκια)
 Σε λίγο θα κορνιζάρουμε αποδείξεις, σαν έπαθλα:
-Δες αυτή, είναι από ηλεκτρολόγο...
-Ουάου!
-Κι αυτή είναι από Yδρα...
-Ρε συ φίλε, το τερμάτισες!





2 σχόλια:

  1. Το πιό εντυπωσιακό όμως είναι οτι ο αστυνομικός διευθυντής (τρομάρα του) που τους ξέρει δεν έκανε μιά λιστα να τους στείλει όλους, εναν-εναν, όσους πολιόρκησαν το τμήμα στον Εισαγγελέα.

    Φυσικά ο Δένδιας σιγά μην τον ξεκουνήσει από εκεί αν δεν του το πει ο Σαμαράς.
    Αυτό είναι τελικά το ελληνικό πρόβλημα - κανείς δεν κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω ο εισαγγελέας να πιάσει κάποιο κουτσβάκι απο αυτά που έριξαν ξυλο στο πλήρωμα του Flying Cat.

      Διαγραφή

Ρίξε λάσπη: