17 Φεβ 2010

Η μεγάλη τών μπάτσων σχολή.

Εννέα...(9)...! Σφαίρες απο καραγκιόζη αστυνομικό στο πτώμα του 25 χρονου αθώου πολίτη στόν Βύρωνα.
Για την ιστορία ο ράμπο φώναξε "τόν έφαγα"...

16 σχόλια:

  1. Καθόλου...
    Ανεπίσημα η ίδια αστυνομία το παραδέχθηκε.
    Αλλά αφού προκαλείς θα περιμένω και την βαλιστική εξέταση και μετά αν εχω δίκιο θα τα ακούσεις καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΕ ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bεβαίως και εχω μάθει να σέβομαι και να ακούω.
    Αλλά εδω μιλάμε για θανάτους αθώων πολιτών.
    Ο 25χρονος που σκοτώθηκε τσάμπα μόνο και μόνο επειδή σε 2 εβδομάδες γίνονται οι κρίσεις στήν αστυνομία και χρειαζόσασταν να ξεπλύνεται την ξεφτίλα του αποτυχημένου ελέγχου προχθές το βράδυ δεν αξίζει κάποιο σεβασμό?
    Το ότι απέδρασε ο ένας απο τούς δράστες μέσα απο το αστυνομικό τμήμα όπου ήταν κρατούμενος με την βοήθεια συνεργού που του άφησε πιστόλι μέσα στην τουαλέτα δεν είναι ξεφτίλα?
    Ο Σορίν Ματέϊ με την νεκρή κοπελιά,στήν κόρινθο ο πατέρας που σκοτώθηκε,η άλλη νεκρή κοπελιά μέσα στο κατάστημα "Γερμανός" δεν αξίζουν κάποιο σεβασμό?Μήπως τελικά νομίζεις οτι σέβεσαι και οτι έχεις μάθει να ακούς?
    Η μήπως το ότι χαρακτηρίστηκε η επιχείρηση επιτυχημένη απο τον αρχηγό της αστυνομίας δεν είναι προσβολή στόν νεκρό?

    Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aποτελέσματα βαλιστικής:
    Απο τις 9 σφαίρες οι 4 είναι απο όπλο αστυνομικού.Οι υπόλοιπες 5 δεν μπορεί να ταυτοποιηθούν γιατί είναι σε διαμπερή τραύματα.
    Ολες οι βολές ήταν στην πλάτη του θύματος(απο την μεριά που πυροβολούσαν οι αστυνομικοί).
    Σε ακούω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς φίλε μου και εσυ και εγω οτι και να πούμε δεν μετράει.Τα λόγια είναι άχρηστα σε αυτές τις περιπτώσεις.Και το χειρότερο απο όλα είναι οτι δεν παραιτείται ποτέ κανένας απο αυτούς που έχει την ευθύνη.Αυτό είναι που πονάει περισσότερο απο όλα.
    Και σαν να μην φτάνει αυτό βγαίνει ο καριόλης ο Αλβανός ληστής και δηλώνει οτι θέλει να αναλάβει την ανατροφή του ορφανού.Τούς έχουμε κάνει ήρωες.Οι μαλάκας που έδωσε άδεια στα καθάρματα απο την φυλακή δεν έχει ευθύνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
    ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουβέντα κάνουμε δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε συγγνώμη.Αλλοι πρέπει να την ζητήσουν απο άλλους.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χρυσοχοϊδης δήλωσε οτι είναι ετυχής που ο έλεγχος στο Μαρούσι είχε σαν κατάληξη να φύγουν ξεβράκωτοι και τρέχοντας οι αστυνομικοί.Το προτιμάει αυτό απο το να είχε δύο νεκρούς αστυνομικούς είπε.Εμείς θα προτιμούσαμε βέβαια να είχε γίνει σωστά ο έλεγχος εκείνο το βράδυ και η επιχείρηση στόν Βύρωνα.Και ο 25 χρονος έτρεξε να σωθεί κύριε Χρυσοχοϊδη,αλλά του ρίξανε 9 σφαίρες στην πλάτη...
    Ούτε εχθρό δεν πυροβολείς στην πλάτη(πόσο μάλλον αν δεν είσαι σίγουρος 100% οτι είναι εχθρός).
    Περιμένουμε παραιτήσεις κύριε Χρυσοχοϊδη οχι λόγια,αλλιώς μια απο τα ίδια είσαι και εσυ όπως όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Ρόδο έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη δύο δραπετών Αλβανών που έφυγαν μέσα απο αστυνομικό τμήμα.
    Σας θυμίζει τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από το 1974 ως το 2009 οι αστυνομικοί έχουν δολοφονήσει περισσότερους από 30 πολίτες! Μια πρόχειρη σταχυολόγηση από περιστατικά αστυνομικής βίας εις βάρος άσχετων πολιτών:

    α. 28/10/1980: Ο ηλικιωμένος Τάσος Μαγλαρίδης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αντιστασιακών στη Θεσσαλονίκη δέχτηκε τη βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας. Ο 76χρονος χτυπημένος άσχημα μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ και αργότερα ξεψύχησε.

    β. 16/11/1980: Στην καθιερωμένη πορεία προς τιμή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου οι ροπαλοφόροι των ΜΑΤ συνέλαβαν την 21χρονη εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Επίσης συνέτριψαν το κρανίο τού 26χρονου Ιάκωβου Κουμή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μιά βδομάδα αργότερα στο νοσοκομείο.

    γ. 17/11/1985: Ο 15χρονος μαθητής Μιχάλης Καλτεζάς σκοτώθηκε από τον αστυνομικό Θανάση Μελίστα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων και επεισοδίων μικρής έκτασης για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο Μελίστας, επίλεκτος σκοπευτής του «σώματος», πυροβόλησε πισώπλατα τον 15χρονο μαθητή πετυχαίνοντάς τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

    δ. 4/1/1987: Ο αστυνομικός της Ασφάλειας Παντελής Χατζής σκότωσε ύστερα από λογομαχία, τον 19χρονο Λουκά Γράψα.

    ε. 14/6/1988: Ο αστυνομικός Θωμάς Μακρής δολοφονεί με το περίστροφό του τον Νίκο Παπαγγελάκη μέσα σε ουζερί ύστερα από μεταξύ τους παρεξήγηση.

    στ. 8/3/1990: Ο 37χρονος αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβολεί και σκοτώνει στην Πρέβεζα το 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη.

    ζ. 13/4/1993: Στον Πόρο, ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος τραυματίζει βαριά τον 40χρονο σερβιτόρο Τάσο Σωτηράκη και πυροβολεί και σκοτώνει τον 26χρονο Γιάννη Τζίτζη.

    η. 6/4/1996: Ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από αστυνομικούς στη Νίκαια.

    θ. 14/6/1996: Για δύο... καρπούζια, ο 58χρονος αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφόνησε τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι στο χωριό Αργυροπούλι της Λάρισας πυροβολώντας τον με 32άρι περίστροφο στο στήθος.

    ι. 3/8/1997: Ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον ανθυπαστυνόμο Δημήτρη Τσαγκράκο.

    ια. 23/10/1998: Ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Κυριάκο Βαντούλη, γιατί θεωρήθηκε «ύποπτος για κλοπή». «Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως», είπε η εισαγγελέας για το φονικό. Το θύμα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη σε εκδρομή με το σχολείο του. Ήταν άοπλος και, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δεν είχε διαπράξει την κλοπή.

    ιβ. 15/2/2000: Στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 νέοι επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

    ιγ. 9/12/2003: Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών πέφτει στο Ηράκλειο ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. Ο νεαρός Μαραγκάκης δέχεται σφαίρα στο κεφάλι, που του προκαλεί διαμπερές τραύμα.

    τα φάρμακα τα παίρνεις? ο φίλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλ τι ακριβώς θέλεις να πεις ωκεανέ?
    Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη τρομοκρατία και υπόκοσμος. Οι αστυνομικοί είναι αυτοί που μας προφυλάσσουν δεν είναι δολοφόνοι.

    Δηλ για πες μου να την καταργήσουμε την αστυνομία? η να πετάνε στους παρανομούντες γαρύφαλλα? Μερικές φορές το πολιτικός σας μίσος σας τυφλώνει την λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω καμμία όρεξη να σου εξηγήσω τα αυτονόητα.Παράνομος ήταν το παλικαράκι που έφαγε 9 σφαίρες στην πλάτη;Eυθύνες δεν βλέπεις πουθενά;Η λύσεις που μπορείς να σκεφτείς είναι η κατάργηση της αστυνομίας η να αρχίσουν να πετάνε τριαντάφυλλα οι αστυνομικοί;Δεν μου λές εσυ που ξέρεις που ανήκω πολιτικά;Λοιπόν ακου να δείς φιλαράκο..Επειδή δεν προσπαθώ να πλασάρομαι για πολιτισμένος και ειδικά σε φασιστάκια σαν εσένα,κάνε μου την χάρη και μην ασχολείσαι με οσα γράφω εγω.Αντε κάνε μας την χάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε λάσπη: