21 Ιαν 2013

H ΕΛ.ΑΣ και η ατομική βόμβα στο MALL

Η ατομική βόμβα που έσκασε στο MALL κατάφερε να συσπειρώσει όλους τους πολίτες με την παλαϊκή καταδίκη των τρομοκρατών που θέλουν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον τους..
Για την αλήθεια των γεγονότων έγινε τηλεφώνημα για βόμβα 48' πρίν εκραγεί και άλλο ενα 5' πρίν εκραγεί.
Οι κοινωνικά ευαίσθητοι πολίτες αμέσως καταδίκασαν τούς επικίνδυνους τρομοκράτες που τούς κατέστρεψαν την ζωη (λές και φταίνει αυτοί για τα χάλια τους) κράτησαν το 5' και άρχισαν να ουρλιάζουν υστερικά " μας σκοτώνουν!"...
Το κάθε μέσο ενημέρωσης εκμεταλεύεται όπως θέλει την είδηση όπως επίσης και η κυβέρνηση που δήλωσε: "στόχευε την κοινωνική ειρήνη (...) και την προοπτική ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας." 

Eπίσης  συνδέει την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ με αυτή...(Τα καλά και συμφέροντα)
Αν αυτή οι ανακοίνωση σας καλύπτει περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Aς δούμε όμως τα χρονικά περιθώρια που έδωσαν οι τρομοκράτες συμφωνα με τα ΜΜΕ:
Σκαι: 30'
Zoygla: 45'
Νewsbomb: δεν λέει για χρόνο, αλλά οτι σθνδέεται με την ΑΟΖ και την Αλ Κάϊντα....

Mόνο το NEWSIT (του αντρα της τηλεπερσόνας με την αποχαυνωτική εκπομπή) είπε με μεγάλη δόση αγανάκτησης πως ήταν 5'  και πως μόλις που πρόλαβαν να βγούν οι πολίτες..
Δεν υποστηρίζω φυσικά τούς τρομοκράτες, αλλά ουτε και όσους σπεύδουν σε χρόνο dt να πούν πως τα πράγματα ειναι απλα και έχουμε να κάνουμε με τρομοκράτες που θέλουν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντιον τους...
Μην ξεχνάμε πως η ΑΝΙΚΑΝΗ αστυνομία που οι εκπρόσωποί της εχουν επιδοθεί σε ενα οργιο εμπορίας ναρκωτικών (ρίξε μια ματιά εδω) και (εδώ) έσπευσε να δηλώσει δια στόματος Δένδια (εκείνου του αποτυχημένου που το Reuters τον έβγαλε ψεύτη οταν αρνήθηκε να παραδεχτεί πως η ΕΛΑΣ κάνει βασανιστήρια) πως "ειχε πληροφορίες πως θα γινόταν χτυπημα" (αυτο οταν έγινε η επίθεση στα γραφεια της ΝΔ)..
Και φυσικα οι άλλοι τα πήραν στο κρανίο με τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και έβαλαν μια στρακαστρούκα για να τον αδειάσουν.
Ο πόλεμος γινεται μεταξυ των τρομοκρατών που ειναι η ΕΛΑΣ και των "τρομοκρατών" και εμείς καλούμαστε να σκεφτούμε ποιός απο τούς δυο ειναι ο πραγματικός τρομοκράτης και ποιός ειναι ο λύκος που χαίρεται στην αναμπουμπούλα.

Φαντάζομαι πως πολλοί ανησύχησαν πολύ με την στρακαστρούκα που έσπασε μερικές γυψασανίδες και τουλάχιστον ελπίζω να φοβηθήκαν το ίδιο και για τις επαναλαμβανόμενες συλλήψεις ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ (της δίωξης ναρκωτικών..) για εμπόριο ναρκωτικών και συνεργασίας με εμπόρους που σκοτώνουν εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο και μαζί με αυτά τις οικογένειές τους..
Αλλά απο οτι καταλαβαίνω η "κοινή" γνώμη ειναι τόσο χειραγωγίσημη που ο καθένας μπορεί να την κάνει οτι θέλει..
Αλλωστε αυτό συνέβαινε επι 40 χρόνια και φτάσαμε σε αυτά τα χάλια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε λάσπη: