17 Νοε 2009

Καραγκιόζηδες αμφισβητίες.

Είναι της μόδας κάποιοι καραγκιόζηδες να αμφισβητούν οτι υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.Οπως ακριβώς κάποια φασισταριά λένε πως δεν έγινε το ολοκαύτωμα απο τούς Ναζί. Δεν είχαν κάν γεννηθεί τον Νοέμβριο του 73,αλλά μιλάνε λες και ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο. Ηταν παραμύθι λένε.Παραμύθι ήταν μαλακισμένα.Παραμύθι που δεν θα το ξαναζήσουμε.Αν μια χούντα έρθει τώρα δεν θα φύγει ποτέ.Ολοι εσείς οι ψευτο-επαναστάτες που κόπτεστε για την αλήθεια,θα είσαστε απο τούς πρώτους που θα κλειδαμπαρωθείτε στα σαλονάκια σας.Μόλις πέσει η καπνίλα θα ξεμυτίσετε και θα αρχίσετε να γράφετε πάλι τα δικά σας σενάρια.Για να δικαιολογήσετε την απραξία σας.Λες και μετράει ο αριθμός των νεκρών και οχι αν υπήρξαν νεκροί.Λες και αν ήταν 20 ολα είναι εντάξει.Επρεπε να είναι 2.000 για να συγκινηθείτε.Για να έχει η ti-vi να δείχνει και να πίνετε μπυρίτσα στούς καναπέδες σας.Και μόνο ένας νεκρός φτάνει.

7 σχόλια:

  1. «Η ιστορία είναι η αφήγηση γεγονότων που δόθηκαν για αληθινά, σε αντίθεση με τη μυθολογία που είναι η αφήγηση γεγονότων που δόθηκαν για ψεύτικα.»Οταν ρωτησαν τον Τσου εν λαι πρωην πρωθυπουργο της Κινας εαν επηρεασε η Γαλλικη Επανασταση τον λαο του ειπε τα εξης:ειναι πολυ νωρις για να καταληξουμε σε συμπερασματα και ειχαν περασει διακοσια χρονια την στιγμη που το ειπε.
    Οπως πολυ σωστα ειπες ωκεανε και μονο ενας ενας νεκρος φτανει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εισαι καλα επειδη δεν μου θυμησες μονον το παρελθον αλλα εκανες και μια βιαιη παρουσιαση του παρων
    Δελφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μάθεις να εκδικείσαι, πρέπει πρώτα να μάθεις να υποφέρεις.» Εσυ προσωπικά έχεις μάθει να υποφέρεις?Γιατί όλοι οι Έλληνες εις στο νουθετείν σοφοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α.. γειά σου!
    Πες τα βρε αδερφέ, έχει μαλλιάσει
    η γλώσσα μας να τα λέμε...

    Αλλά δεν φταίνε αυτοί, ο κόσμος
    που πιστεύει τα λεγόμενά τους φταίει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ είχες γεννηθεί τότε; μήπως ήσουνα "μέσα" κιόλας;...κανείς νεκρός εντός του Πολυτεχνείου είναι η μόνη αλήθεια. Υπήρξαν πέριξ των δρόμων και είναι φυσικό αν σκεφτείς ότι ένα καθεστώς έπεφτε και έκανε απέλπιδες προσπάθειες γιά να κάνει...και ΄γω δεν ξέρω τι. Πάντως τα χρόνια πέρασαν και οι πιό πολλοί από αυτούς τους "αγωνισταράδες" εξαργύρωσαν τον αγώνα τους με ποικόλους τρόπους. Έχεις την εντύπωση ότι αν κάποιοι κινηθούν γιά την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης θα τους στρώσουν χαλί;...μα, εδώ σας σκοτώνουν και χωρίς προφανή λόγο.
    Βαρέθηκα να διαβάζω σαχλαμαράκιδες εδώ κ΄ εκεί.
    (πλάκα θά ΄χει να με πεις φασίστα επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου δεν με νοιάζει εάν οι όποιοι νεκροί ήταν έξω η μέσα στο Πολυτεχνείο,αλλά εάν υπήρξαν νεκροί.Οσο για αυτούς που εξαργύρωσαν την συμμετοχή τους στο Πολυτεχνείο(Δαμανάκη κ.λ.π)τούς είχα πάντα γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια.
    Κουβέντα κάνουμε και δεν μου φαίνεσαι για φασίστας.
    Εγω τότε ήμουν αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι που κοιτούσαμε τον Παπά του χωριού που έκανε παρέα με τον κυρ-αστυνόμο και χαμηλώναμε το βλέμμα,αλλά και αρκετά μικρός για να μπορούσα να είμαι μέσα στο πολυτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέν με ενδιαφέρει αν υπήρξε νεκρός μέσα η έξω απο το πολυτεχνείο,αλλά εάν υπήρξε νεκρός.Δηλαδή για να καταλάβω,εάν υπήρχαν 3.000 νεκροί απ'έξω και κανένας μέσα θα ήταν καλά;
    Και θεωρείς "φυσικό" οτι υπήρξαν νεκροί απο έξω...;
    Οεεοοοοο..
    Δεν κάνεις ούτε για φασίστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε λάσπη: